Kuulopuheiden perusteella norjalaisesta Ulverista on saanut kuvan ristiriitaisena live-esiintyjänä. Yhtyeen konsertteja on ylistetty, mutta toisaalta toiset ovat lähteneet yhtyeen keikalta pettyneinä.

Etukäteen oli tiedossa, että illan aikana kuultaisiin lähinnä improvisoitoitua materiaalia. Se epäilytti, sillä improvisaatio voi onnistua joko upeasti tai ei. Tavallaan ilta oli ensisoittoa Sunn o))):n kanssa tehdylle yhteistyölevylle, joka julkaistiin myöhemmin helmikuussa, ja oli konsertin tavoin improvisoitu.

Konsertti alkoi noin 15 minuuttia ilmoitettua myöhemmin Blood Inside -levyn Dressed in Black -kappaleella, joka yltyi lopussa korvia raastavaksi. Sitä seurasi kokonaan improvisoitu teos, jota seurasi taas levytetty kappale.

Konsertti noudatti pitkälti tätä kaavaa. Omaa, enemmän tai vähemmän sovellettua kappaletta seurasi yleensä täysin improvisoitu teos. Oli tyypillistä, että improvisaatio perustui tietynlaiseen basso -tai kitariffiin, johon koneet ja koskettimet maalailivat taustoja.

Ulverin visuaalisuus oli tiedossa. Soiton taustalla pyöri koko konsertin videokuvaa niin mellastavasta apinajoukosta kuin hämärämmästä b-luokan elokuvasta. Savoyn isolla lavalla yhdistelmä oli vaikuttava.

Oman tuotannon muokkaaminen livetilanteessa oli sujuvaa. Glamour Box (Ostinati) -kappaleesta kuultiin uudenlainen versio, kun se sai lisäväriä rummuista ja lyömäsoittimista.

Muita levytettyjä kappaleita olivat mm. bändivetoisempi England ja Nowhere/Catastrophe, joka päätti varsinaisen setin futuristisiin tunnelmiin. Ulver oli rohkea ja palasi vielä soittamaan encorena yhden improvisaation, joka ei onnistunut ihan niin hyvin.

Viimeisen kappaleen tauottua olo oli typertynyt. Aika oli mennyt nopeasti, mutta kokonaisuudessaan kaikki oli ohi 1½ tunnissa. Vaikka konsertissa kuultiinkin upeita kappaleita, ei voi sanoa, että rahoilleen olisi saanut täysin vastinetta.

Improvisaatio oli kiinnostava konsepti, mutta se ei onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla. Sitä hallitsivat liikaa perkussiot ja kielisoittimet.

Oma materiaali taipui Ulverilta hyvin. Improvisaation yksioikoisuuden vuoksi olisi toivottavaa, että Ulver pitäytyisi omassa tuotannossaan, toteuttaen improvisaation sen puitteissa.